19 MAYIS

15 Şubat 2024 Perşembe
19 MAYIS
19 Mayıs 2023 Cuma

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı, saat 09:30'da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Günün ayarlarını ve önenini şekillendiren konuşma İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü V. Hatice Kayacan tarafından yapıldı. Akabinde kalıpları hazırladıkları gösterileri sergileyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün “Gençliğe Hitabesinin“ okuma sonrasında ”Gençliğin Ata'ya Cevabı” okundu. tören; Kaymakamımız Murat Çiçek, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Hakan Gümüş, İlçe İdare Şube Başkanları, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve sevgililer katıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.